Vážené studentky a vážení studenti!

Anketa hodnocení studia v letním semestru 2004/05 je Vám přístupná na adrese https://anketa.cvut.cz/.

Hodnotit lze nyní i předměty, které jste úspěšně neukončili. Věnujte prosím trochu svého času, přihlaste se a vyplňte hodnocení předmětů, které jste měli v letním semestru zapsány.

Možná si říkáte, že je to zbytečné, že předchozí anketu jste vyplnili a stejně se nic neděje. Není to pravda. Možná jste si všimli, že výsledky ankety za zimní semestr 2004/05 (najdete je na adrese https://anketa.feld.cvut.cz/) obsahují pořadí učitelů podle výsledků. Děkan fakulty uložil vedoucím kateder, aby mu do 30.9.2005 sdělili opatření, která z tohoto pořadí vyvodí. Se závěry Vás seznámí.

A nyní to nejdůležitější. Byl vypracován návrh nové metodiky pro rozdělování finančních prostředků na katedry, který zohledňuje výsledky anket. Jinými slovy, vaše hodnocení předmětů bude ovlivňovat to, kolik peněz ta která katedra dostane. O míře a způsobu určení tohoto vlivu se ještě bude diskutovat na jednáních Akademického senátu, který metodiku schvaluje, takže uvádět detaily je předčasné. Jisté však je, že anketa bude mít na rozdělování peněz vliv, musí však být statisticky věrohodná, tzn. musí ji vyplnit dostatečný počet studentů.

Hodnocení předchozích semestrů se zúčastnilo více než 30% studentů, což považujeme za dostatečný počet pro věrohodnost ankety. Ke 30.9.2005 vyplnilo hodnocení letního semestru 2004/05 méně než 10% studentů, a to je málo (stav vyplnění ankety najdete na adrese https:\\anketa.cvut.cz\stav). Najděte si prosím čas a anketu vyplňte. Výsledky ankety za oba semestry akademického roku 2004/05 ovlivní rozdělovaní finančních prostředků v dalších létech.

Anketa bude otevřena do 21.10.2005.

V Praze, dne 30. září 2005

doc. Ing. Karel Müller, CSc., proděkan