Soutěž o grafický návrh trička, mikiny a čepice FEL

  1. Děkan ČVUT FEL vyhlašuje soutěž o grafický návrh potisku trička, mikiny a čepice ČVUT FEL.
  2. Autor vítězného návrhu získá jako prvou cenu stipendium ve výši 5000 Kč.
  3. Autoři návrhů se na přihlášce zaváží, že v případě ocenění svého návrhu cenou poskytnou ČVUT FEL jak právo využít své návrhy na tričkách, mikinách a čepicích, tak je i upravit.
  4. Soutěže se může zúčastnit každý student prezenční formy bakalářského nebo magisterského studijního programu na ČVUT FEL. Studentem musí být nepřetržitě v době od 1. 4. 2005 až 15. 6. 2005.
  5. Návrh má vkusným způsobem reprezentovat FEL.
  6. Návrh musí být v souladu s grafickým manuálem ČVUT uvedeným na adrese http://web.cvut.cz/rctu/51926/manual_cvut_9_1.pdf, loga ČVUT jsou dostupná na adrese http://www.cvut.cz/cz/extern/logaCVUT.html.
  7. Vytvořený návrh musí být ve formátu pdf nebo jpg. Návrh musí být pro tričko, mikinu a čepici, neúplné návrhy budou ze soutěže vyřazeny.
  8. Přihlášky do soutěže je možno podat sekretariátu děkana do 30. 5. 2005, 16 hodin. Rozhoduje doručení přihlášky. Přihláška musí obsahovat nosič dat obsahující vytvořený grafický návrh.
  9. O vítězném návrhu rozhodne komise, kterou ze zaměstnanců ČVUT FEL jmenuje děkan. Výsledky budou vyhlášeny dne 16. 6. 2005 a zveřejněny na úřední desce FEL. Komise může rozhodnout o neudělení ceny.
  10. Návrhy, které nebudou oceněny, budou vráceny poštou na adresu uvedenou v přihlášce.

Prof.Ing. Vladimír Kučera, DrSc.Dr.h.c.
děkan