Hostem posledního letošního streamovaného eClubu ČVUT bude Martin Kasa - podnikatel, investor, mentor v oblasti e-commerce a retail

Čtvrtý ročník projektu eClub ČVUT navázal na úspěch, který přinesla inovace v podobě streamovaní vybraných přednášek do ostatních vysokých škol v ČR. Hostem poslední letošní živě přenášené besedy bude pan Martin Kasa, úspěšný podnikatel, investor a mentor v oblosti elektronického obchodování. Interaktivní seminář se uskuteční 26.11.2012 od 18:00 v pražském HUBu.

Snahou eClubu je přiblížit studentům skutečnost, že jen dobrý nápad na počítačovou aplikaci k úspěšnému podnikatelskému projektu nestačí. "Skutečný podnik není jen programování. Jde o prodej, marketing, účetnictví, personalistiku a všechno musí fungovat dohromady, aby byl podnik životaschopný", říká Honza Šedivý. Právě z tohoto důvodu pořádá eClub setkání se specialisty v různých oborech. V rámci projektu "Praktická akademie IT znalostí" jsou pak vybrané přednášky živě přenášeny do ostatních vysokých škol v ČR.

Hostem poslední letošní streamované besedy bude pan Martin Kasa, který začínal svojí kariéru jako programátor, skladník, kurýre, prodavač, obchodník a ředitel. Přes deset let se věnoval obchodu kasa.cz. Dnes vlastní či spoluvlastní mnoho úspěšných internetových společností, jako jsou Six Dots, Fresh Garden, Srovname.cz a další ne ryze internetové společnosti.

V současné době pracuje Martin Kasa na projektech jako podnikatel, investor a poradce. Nadále se snaží předávat své poznatky a zkušenosti mladým podnikatelům. Jeho cílem je podpora podnikání mladých, ambiciózních a talentovaných lidí, kteří se nebojí jít za svým cílem.

Besedu mohou zájemci sledovat i v na dalších místech v ČR, konkrétně:

  • Podnikatelský inkubátor VŠB-TU Ostrava
  • Vědeckotechnický park Univerzity Palackého v Olomouci
  • Moravská vysoká škola, Olomouc
  • TECHNOLOGICKÉ CENTRUM Hradec Králové
  • Vysoká škola podnikání a. s., Ostrava
  • Technologické inovační centrum, Zlín
  • Fakulta Informatiky Masarykova Univerzita, Brno
  • Jihomoravské inovační centrum, Brno

Více informací o programu eClubu naleznete na stránce http://www.eclub.cvutmedialab.cz/.