eClub ČVUT přivítá Lukase Fittla, podnikatele, startupového nadšence a propagátora Lean Startup metodiky

eClub Českého vysokého učení technického v Praze nabídne studentům další zajímavou přednášku - 28. března 2013 od 18.30 hod. přivítá v pražském prostoru Era svět pana Lukase Fittla - předního propagátora Lean Startup metodiky a zakladatele několika úspěšných internetových společností. Tématem přednášky budou internetové metriky.

Katedra kybernetiky Fakulty elektrotechnické ČVUT v Praze pozvala na přednášku z cyklu "Entrepreneurs Club" (eClub) dalšího zahraničního hosta. V rámci společného projektu nadace ČVUT Media Lab a ICT aliance "Praktická akademie IT znalostí" se mohou 28. 3. 2013 návštěvníci eClubu setkat s panem Lukasem Fittlem. Jeho přednáška na téma "Internetové metriky" bude online přenášena do vybraných vysokých škol v ČR.

Lukas Fittl je přední rakouský odborník na problematiku Lean Startup a zakladatel několika úspěšných internetových společností, jako jsou Spark 59, Efficient Cloud Ltd., soup.io a další.

Tématem jeho přednášky budou internetové metriky - praktické rady, jak odhadnout velikost trhu, jak vytěžit co nejvíce informací s co nejnižší chybovostí, jak nejlépe využít služeb Google analytics, AdWords, Facebook atp. s omezeným rozpočtem. Dále předvede, jak efektivně použít různé nástroje pro komunikaci se zákazníky, např. mailing listy, MailChimp, marketingové strategie atp. Po přednášce bude následovat malé občerstvení a networking.

"Jsem rád, že se nám pro eClub podařilo sehnat hosta, jakým je Lukas Fittl. Zahraniční přednášející mohou velmi pomoci našim studentům s tím, aby dokázali svůj produkt prodat i za hranicemi České republiky, což je pro byznys v globálním měřítku 21. století zcela klíčové. Osobně se na přednášku a setkání s Lukasem Fittlem velice těším, neboť jeho nápady jsou stejně struhující jako jeho veřejná vystoupení," říká zakladatel eClubu Honza Šedivý.

Více informací naleznete na stránce: http://www.eclub.cvutmedialab.cz/

Informace o přenášejícím: http://fittl.com

Vstup na přednášku je zdarma.