Jedinečná nabídka krátkodobé odborné stáže

Máte chuť vycestovat na dvoutýdenní odbornou stáž do Pekingu a Shenzenu? Přihlaste se do projektu Seeds for the Future!

Společnost Huawei, přední dodavatel síťové infrastruktury telekomunikačních operátorů a korporací a třetí největší výrobce chytrých telefonů a příslušenství, vyhlásil pro studenty předních českých univerzit projekt Seeds for the Future. Vybraní studenti absolvují během listopadu dvoutýdenní odbornou stáž v Pekingu a Shenzenu, během níž budou mít šanci seznámit se nejen s čínskou kulturou, ale především s nejnovějšími technologiemi přímo v sídle přední světové ICT společnosti.

Projekt je určen pro studenty bakalářského (minimálně druhý ročník), magisterského i doktorského stupně studia oborů zaměřených na telekomunikace či informační a komunikační technologie s výbornými studijními výsledky a aktivní znalostí anglického jazyka.

Pokud patříte do uvedené cílové skupiny, zašlete přihlášku společně s motivačním dopisem v rozsahu dvou normostran v anglickém jazyce a krátké maximálně dvouminutové motivační video. Motivační dopis by měl obsahovat Váš zájem a vztah k ICT, povědomí o společnosti Huawei a zdůvodnění proč byste měli být vybráni pro projekt, popřípadě i zamyšlení nad doporučeními, které by z Vašeho pohledu mohly přispět k rozvoji ICT v České republice.

Přihlášky posílejte do 15. září emailem na pr@fel.cvut.cz

Fakultně vybrané přihlášky budou postoupeny k dalšímu výběru společnosti Huawei.