Intenzivní přípravný kurz anglického jazyka

Tento kurz je určen pro studenty, kteří přicházejí na FEL s nulovou nebo velmi slabou znalostí angličtiny a v přípravném kurzu A0 by měli problémy. Katedra se rozhodla vyjít vstříc těmto studentům a každý rok v týdnu před začátkem zimního semestru organizuje intenzivní kurz anglického jazyka.

Kurz probíhá od pondělí 26. 9. 2016 do pátku 30. 9. 2016 vždy od 8.30 do 13.00, popř. 14.00 hodin (záleží na dohodě mezi vyučujícím a studenty o délce přestávek) na katedře jazyků FEL.

Cílem kurzu je dosažení znalostí a procvičení základních gramatických kategorií např. přítomného a minulého času, předložky času a místa, zájmena osobní, přivlastňovací a předmětná atd. Studenti by měli získat alespoň základní slovní zásobu pro každodenní konverzaci a naučit se správné výslovnosti.

Studenti se do kurzu hlásí na základě výsledku rozřazovacího testu nebo informace vyučujících katedry u rozřazovacího testu. Přihlašují se e-mailem na jarska@fel.cvut.cz.

Informaci o studijních materiálech dostanou studenti na první hodině.

Kurz je pro studenty FEL zdarma, pro zájemce z ostatních fakult nebo z řad veřejnosti je cena 1000 Kč (platí se na první hodině v hotovosti). Kurz se bude konat při účasti alespoň 8 studentů.