Promoce absolventů bakalářského a magisterského studia 26. - 28. srpna 2020

S ohledem na nařízení vlády a bezpečnost všech účastníků budou muset promoce proběhnout za zpřísněných hygienických podmínek, a to:

  • všichni účastníci, tedy absolventi, rodiče i ostatní hosté, budou po celou dobu muset mít roušku; bez roušky nebude nikdo do Kaple vpuštěn
  • každému účastníku bude před vstupem do Kaple změřena teplota. Všechny proto žádáme, aby při jakýchkoli projevech onemocnění na promoce nejezdili; jejich průběh bude možné sledovat prostřednictvím videopřenosu na https://www.youtube.com/playlist?list=PLQL6z4JeTTQnWeczhTiOt9fuWVRNN2fxQ.
  • doprovázející osoby žádáme o dochvilnost, po zahájení promoce nebude už nikdo do Kaple vpuštěn
  • po skončení promoce bude nezbytné Kapli urychleně opustit kvůli její následné dezinfekci před další promocí

Blahopřejeme všem úspěšným absolventům bakalářského a magisterského studia. Promoce se uskuteční v Betlémské kapli ve dnech 26. - 28. srpna 2020.

Jistě uvítáte následující doporučení děkana, přijatá v zájmu zajištění slavnostního a důstojného rázu této významné životní události. Všechny účastníky promocí prosíme o dochvilnost.

Absolventy prosíme, aby se dostavili do Betlémské kaple ve společenském oděvu nejpozději hodinu před začátkem své promoce. Pokud se promoce nezúčastníte, oznamte prosím s předstihem tuto skutečnost své studijní referentce.

Počet míst pro hosty není omezen, vstup je zdarma, rezervace míst se neprovádí.

Rozpis promocí