FEL ON-LINE: on-line den otevřených dveří proběhne 13. ledna

Ve čtvrtek 13. ledna 2022 se uskuteční on-line den otevřených dveří Fakulty elektrotechnické ČVUT v Praze, kterému říkáme FEL ON-LINE. Tentokrát se tedy sejdeme pouze on-line, pro všechny, kteří jsou z daleka nebo se nechtějí účastnit hromadných akcí. Nezapomeňte se, prosíme, registrovat. Odkaz na FEL ON-LINE pošleme pár dní před akcí pouze registrovaným. Osobně se můžeme potkat opět 3. února 2022, kdy proběhne letos poslední FEL Den otevřených dveří (za dodržování všech platných covid opatření).

Registrovat se na FEL ON-LINE můžete zde: https://bit.ly/FEL_ONLINE22 

FEL ON-LINE zahájíme ve čtvrtek 13. 1. v 17:00 live streamem (link na neveřejné vysílání na YouTube pošleme všem registrovaným pár dnů před akcí), ve kterém stručně představíme fakultu. Přiblížíme naše studijní programy i možnosti uplatnění našich absolventů a absolventek. Dozvíte se vše důležité o přijímačkách a o tom, jak vypadá studentský život na fakultě. Během úvodní přednášky můžete posílat svoje dotazy do on-line chatu.

Asi v 17:30 otevřeme pro každý studijní program chatroom (obdržíte link na MS Teams). Naši vyučující, studenti a studentky vám odpoví na vše, co vás o studiu na FELu zajímá. Prostor na otázky nebo diskusi budete mít až do 19:00. Zástupci a zástupkyně studijních programů si budou kromě položených otázek povídat o daném studijním programu. Záleží tedy jen na vás, jestli se v chatroomu sami zapojíte, nebo jen budete sledovat rozhovor a odpovědi na otázky ostatních.

Připojit se můžete postupně do chatroomů všech studijních programů, věříme, že na to bude dostatek času. Předem si můžete bakalářské studijní programy prostudovat na webu studuj.fel.cvut.cz v sekci Studijní programy.

Odkaz na FEL ON-LINE pošleme pár dní před akcí registrovaným uchazečům a uchazečkám. Po skončení FEL ON-LINE můžete očekávat doprovodné materiály, důležité odkazy, záznam streamu i video-prohlídky laboratoří nebo studentských projektů.

Těšíme se na vás!