Akce

Future Female Leaders: pozvánka pro studentky FEL

Termín: 21. 3. 2024
Místo: P&G Rakona, Ottova 402, Rakovník
Odkaz: Future Female Leaders

Objev kariérní možnosti, které se ti nabízejí v ČR i ve světě. Zjisti, o čem je Industry 4.0 a na jakých projektech můžeš pracovat. Udělej si kontakty. To všechno nabízí studentkám a absolventkám vysokých škol akce Future Female Leaders, kterou organizuje společnost Procter&Gamble (P&G) Rakona 21. března 2024.

Na akci se studentky a absolventky setkají se čtyřmi inspirativními ženami-manažerkami ze společnosti P&G. Účastnicím přiblíží svůj příběh od samého počátku: co je vedlo právě do P&G, jak se vyvíjela jejich kariérní cesta a k čemu zajímavému se během své práce v nadnárodní společnosti dostaly. Během diskuze bude samozřejmě prostor i pro dotazy.

Po pauze na osvěžení a občerstvení je pro účastnice připravena prohlídka všech výrobních oddělení P&G Rakona. Uvidíte, jak se produkty vyrábí, balí, paletují a jaké k jsou k tomu všemu potřeba technologie.

Přichystán je také workshop, který skrze reálnou case study přiblíží řešení v oboru Digitalizace, výroby a spotřebitelského řetězce. 

Akce je kapacitně omezena na 70 účastnic, proto neváhejte a přihlaste se skrze registrační formulář. Deadline je 18.3.2024. Účast na akci včetně občerstvení je zdarma. 

Future Female Leaders se uskuteční v sídle P&G Rakona v Rakovníku. Zájemkyním z Prahy a Plzně nabízejí organizátoři odvoz na akci a zpátky.
 

Za stránku zodpovídá: Ing. Mgr. Radovan Suk