Novinky

Den otevřených dveří navštívily stovky lidí

Pro uchazeče a uchazečky

Více než 700 lidí navštívilo den otevřených dveří FEL ČVUT, který se 2. prosince uskutečnil v dejvickém kampusu i v budově FELu na Karlově náměstí. Současní studenti a studentky FELu návštěvníky provedli řadou pracovišť a laboratoří a zodpověděli jim dotazy ohledně studijních programů, praktických záležitostí studia i možností uplatnění po škole. Účastníci a účastnice se také seznámili s výzkumy našich vědců a vědkyň.

Na fakultě v Dejvicích lidé navštívili například bezodrazovou akustickou komoru, která je nejtišší místo v Praze, efektní halu vysokých napětí či dílnu studentského týmu eForce, jenž vyvíjí elektrické a autonomní formule. V budově na Karlově náměstí návštěvníci nahlédli do specializovaných laboratoří zaměřených na počítačovou grafiku, vývoj biomedicínských aplikací nebo softwaru a navštívili týmy, které pracují na pokročilých autonomních robotech a dronech.

Den otevřených dveří se vydařil! Děkujeme všem, kteří se zúčastnili – návštěvníkům i spoluorganizátorům. Nejbližší další příležitost k poznání FEL a našich studijních programů bude 19. ledna 2023, kdy se uskuteční on-line den otevřených dveří FEL ČVUT. Registrujte se na FEL ON-LINE už nyní.

Galerie

Za stránku zodpovídá: Ing. Mgr. Radovan Suk