Novinky

Letní škola ČEPS 2023 otevře studentům bránu do světa moderní energetiky

Chcete získat větší přehled o významu, fungování a perspektivách tuzemské a celoevropské elektrizační soustavy? To a ještě mnohem víc nabízí Letní škola ČEPS 2023. Bude probíhat od 21. do 24. srpna. Přihlásit se je možné už nyní, nejzazší termín je 30. června.

Kromě seminářů a workshopů, které povedou přední odborníci z ČEPS, se účastníci podívají na nejmodernější elektroenergetická zařízení a do provozů, kam se člověk za běžných okolností nedostane. Program týdenní školy může mnohé zároveň inspirovat při výběru témat bakalářských či diplomových prací. 

Studenti na Letní škole ČEPS každoročně oceňují i navázání nových osobních i profesních kontaktů, které jim do budoucna mohou pomoci při výběru a zprostředkování kariérních příležitostí.

“Na Letní škole ČEPS se mi nejvíce líbila spousta inspirativních lidí, od kterých jsme slyšeli zajímavé přednášky a celkově popis jejich práce. Jsem ráda, že jsem se mohla podívat, jaké jsou v ČEPS pracovní příležitostí, a že jsou tady lidi, kteří mi s výběrem mé budoucí práce mohou pomoci,” popsala ve videu Klára Zinková z FEL ČVUT, která se zúčastnila Letní školy ČEPS 2022.

Za stránku zodpovídá: Ing. Mgr. Radovan Suk